2011. május 9., hétfő

Mi az, amit nem sikerült még eddig felújítani?

A megváltozott körülményeink miatt már nem költöttünk:
- az ablakok felújítására - ráadásul ebben az esetben nehéz döntés előtt állunk. Mert várjuk, hogy talán a ház megpályáz valami felújítási projektet és akkor minden lakásban egyszerre cserélnek nyílászárót. Ha mi, most saját szakállra felújítunk akkor egy későbbi, közös felújítás esetén elbukjuk a pénzünket. Ha felújítunk eladás előtt, akkor az megint csak veszteség.
- fűtőtestek (a konyhait kicseréltettük a konyha felújítása során)
- küszöbök
- szobák festése - jelenleg nem érzem szükségesnek, mert nekem lehet, hogy bejön a napsárga fal, de a vevőt lehet, hogy a hideg rázza tőle, így vagy nem veszi meg a lakást, vagy újrafesteti azonnal. Egyébként a konyha, fürdőszoba, WC, ebédlő, előszoba a felújítások során ki lett festve az elmúlt években.
- bejárati ajtó - titkos vágyam volt mindig, hogy valami szép, kazettás faajtóra cseréljem ki, de más dolgok sokkal fontosabbak voltak, mint a bejárati ajtó cseréje.
- és ha lett volna nagyon sok pénzem, akkor a beépített szekrényeket is átalakíttatam volna, de ez már inkább csak esztétikai kérdés.

Ui: 2011. júliusában az összes ablak szigetelését kicserélték, a keretek hibáit kijavították. A konyhában az egyik üvegtáblát is ki kellett cserélni, mert az évek során elszökött az argon gáz belőle, de most már az is rendben van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése